Diamant Microdermabrasie

Onder de niet-chirurgische behandelingen is microdermabrasie de populairste methode. Bij microdermabrasie worden de bovenste dode huidcellen van de hoornlaag verwijderd, waardoor de huid meer doorlaatbaar is voor de werkzame stoffen van de behandeling en jongere cellen aan het oppervlak komen

 Prijs per behandeling    80,00
 Prijs per kuur (1 behandeling per week (4 weken): € 300,00)   300,00

 

Microneedling

ACS Therapy staat voor Advanced Cell Stimulation Therapy, de nieuwste ontwikkeling op gebied van microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

 Prijs per behandeling    98,00
 Prijs per kuur (1 behandeling per week (4 weken))  372,00

 

Combi behandeling

Microdermabrasie en microneedling  158,00
Prijs per kuur (3 behandelingen om de 2 weken) 454,00

 

Cryo-Restructurel

Een exclusieve behandeling van Pier Augé, ontwikkeld rond de combinatie van Hp. DNA en hyaluronzuur, de gepatenteerde signaturen van ons merk. Deze unieke associatie is bekroond door CNRS en ANVAR, de twee hoogste Franse wetenschappelijke autoriteiten en certificeringsinstanties, met een octrooi sinds 1984. De toegepaste cryo-herstructuering is best beschreven als de eerste echte biologische face-liftingskuur.

 Prijs per behandeling   95,00
 Prijs per kuur (3 behandelingen) 265,00
Prijs per kuur (5 behandelingen) 445,00